ABDL-anlæg til automatisk branddørslukning

​Hos L-brand & Teknik tilbyder vi ABDL-anlæg til erhverv i Vejle, Kolding, Fredericia og i resten af landet. Anlægget sørger for automatisk branddørslukning og lukker derfor en given dør i tilfælde af brand og røgudvikling. Dette anlæg fås som en integreret del af et ABA-anlæg, men kan også fås som sit eget system.

Overvejer du at investere i et automatisk brandslukningsanlæg med fuld service, er vi de rette at kontakte. Vi har mange års erfaring og er både autoriseret og certificeret til opgaven. Vi gør brug af faste samarbejdspartnere, hvad angår installation, så du får både en forhandler og en installatør i én samlet løsning.

Varslingsanlæg, der skaber tryghed

Søger du rådgivning om ABDL-anlæg, kan du altid lukrere på vores erfaringer og viden herom. Vi tager gerne en dialog med dig helt uforpligtende, så du får den rette løsning til den rigtige pris.

Hvordan denne løsning spiller sammen med blandt andet ABA-anlæg, vejleder vi også om.

Et ABDL-anlæg kan åbnes manuelt, men lukker som nævnt automatisk ved varsling af anlægget, så røgen ikke spreder sig. Det øger trygheden i bygningerne, og du kan være sikker på, at der gives tydeligt signal, hvis uheldet skulle være ude. Brandvæsnet får direkte besked med et ABA-anlæg, hvorfor disse kan kobles sammen.

Kontakt os for tilbud på ABDL-ANLÆG

Vil du have et tilbud på en løsning eller høre mere om dine muligheder, kan vi kontaktes på telefon 66 15 15 21. Du kan også skrive til os e-mail kl@l-bt.dk.

Lad os hjælpe dig med et uforpligtende tilbud, så tager vi den derfra.​

L-brand & Teknik ApS  | Kratholmvej 62  |  5260 Odense S  |  CVR: 3546 8676  |  Telefon: 66 15 15 21​