​AVA-anlæg til større bygninger

​Har du brug for varslingsanlæg, er AVA-anlæg det oplagte valg. Hos 

L-brand & Teknik er vi eksperter med mange års erfaring i automatisk varslingsanlæg og brandsikring, hvorfor du er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder anlæg til intern brug i større bygninger i Vejle, Kolding, Fredericia og i resten af landet.

Et AVA-anlæg kombineres typisk med et ABA-anlæg, da man får den optimale løsning i forhold til varsling ved røg og brand. Du får en talebesked og tonevarsling, hvis der forekommer brand, så sikkerheden altid er i top, når det kommer til automatisk varsling.

Få et varslingsanlæg i din bygning

I sportshaller, indkøbscentre og større kontorer giver det stor værdi og tryghed at have et AVA-anlæg. Både for dig, der har bygningerne, men så sandelig også for brugere, der opholder sig. Vi kan skræddersy en løsning, der passer ideelt til forholdene, så sikkerheden opretholdes.

Kvaliteten af anlægget er alfa og omega. Derfor forhandler vi udelukkende AVA-anlæg i høj kvalitet og kan varetage servicen med jævne intervaller efterfølgende. Vi har samarbejdspartnere, der bistår os i montering og installering, hvorfor du får en fuld service-løsning her hos os.

Kontakt os for et gratis tilbud på AVA-anlæg

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi designer gerne et godt og uforpligtende tilbud og tager en dialog med dig.

Du kan kontakte os på telefon 66 15 15 21 eller skrive til os e-mail 

kl@l-bt.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

L-brand & Teknik ApS  | Kratholmvej 62  |  5260 Odense S  |  CVR: 3546 8676  |  Telefon: 66 15 15 21​